Kedves érdeklődő!

Honlapunk hamarosan megújul!

Ha bármilyen kérdés / kérés felmerül, keressen nyugodtan az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
nap
óra
perc
Épületgépészeti és villamosipari szakkivitelezés
Ingatlan és létesítmény üzemeltetés
Generálkivitelezés

Néhány gondolat ...

A MC ALEC Kft. 2004-ben alakult abból a célból, hogy magánemberek és a beruházók álmait, vágyait váltsuk valóra a szaktudásunkkal és a legkorszerűbb technológiák együttes alkalmazásával.

Mai formáját 2015-ben nyerte el köszönhetően a magasan kvalifikált lojális szakembereknek, akikkel együtt dolgozunk a jelenlegi és a jövő változó körülményei között is helytálló technológiát alkalmazva. Kiváló minőségű munka elvégzésével hosszú távú együttműködésre törekszünk az ügyfeleinkkel, partnereinkkel és a kollegáinkkal.

Az épületgépészet, épületvillamosság és generálkivitelezés területén ipari-, kommunális-, kereskedelmi létesítményekben és luxusingatlanokban költséghatékony, a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartó és magas komfortérzetet biztosító tervezési, kivitelezési és üzemeltetési kihívásokat oldunk meg.

Több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalatunk, referenciáink és képesítéseink garantálják megrendelőink számára a minőségi eredményt és a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalat. Minőségbiztosítási szempontból nem csak megrendelőink, de munkavállalóink felé is felelősséggel tartozunk, akik számára magas szintű munkakörülményeket, kiváló szerszámparkot és a szakmai előmenetelt lehetővé tevő képzéseket biztosítunk.

"hosszú távra építünk"
„Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés megvalósítás a Mc-Alec Kft.-nél”
VEKOP-1.2.6-20-2020-00727

A Mc-Alec Kft. 15 460 200 Ft támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

Jelen projekt keretén belül egy darab COMBI CB4000 homlokvillás négyutas targoncát szereztünk be, melyekkel a 52.10 – Raktározás,tárolás tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.
A projekt 2021.02.17.-én került befejezésre.
A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Elérhetőségeink

MC Alec Kft.
Írjon nekünk

© 2021 MC Alec Kft.  Minden jog fenntartva.