Cégünk 2004-ben alakult CS Brothers Kft. néven és főleg épületgépészeti generálkivitelezés területén tevékenykedett. Mai formáját 2015-ben nyerte el, amikor korábbi, multinacionális cégeknél dolgozó munkatársainkat és legjobb alvállalkozóinkat összefogva, sokéves tapasztalatunkat felhasználva létrehoztuk a jelenlegi, dinamikusan fejlődő Mc Alec Kft-t, melynek tevékenységi köre villamosipari kivitelezéssel egészült ki. Kivitelezői és mérnöki tevékenységünk az épületgépészeten túl az erősáramtól a gyengeáramig terjed, ennek valamennyi munkafolyamatát egy kézben tartjuk ipari, kommunális, lakó, valamint kereskedelmi épületek kivitelezésekor egyaránt.

Vállalkozásunk célja továbbra is, hogy partnereink számára kiszámíthatóságot, pontos tervezést és kivitelezést biztosítsunk. Meggyőződésünk, hogy munkánk során a fenntartható fejlődés szabályainak megfelelően előre mutató, a jövő változó körülményei között is helytálló technológiákat kell alkalmaznunk.

Tizenöt éves szakmai tapasztalatunk, referenciáink és képesítéseink garantálják megrendelőink számára a minőségi eredményt és a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalat. Minőségbiztosítási szempontból nem csak megrendelőink, de munkavállalóink felé is felelősséggel tartozunk, akik számára magas szintű munkakörülményeket, kiváló szerszámparkot és a szakmai előmenetelt lehetővé tevő képzéseket biztosítunk.

A közös megelégedettség érdekében partnereinkkel az igények felmérésekor, a tervezés ideje alatt és a munka átadása után is folyamatos kapcsolatot tartunk, a felmerülő változtatásokat integráljuk, a problémákra igyekszünk mihamarabb megoldást találni. Hiszen nem csak kivitelezői munkáink során, hanem ügyfeleinkkel való kapcsolatunkban is

hosszú távra építünk…

                                                                      Gergely Csupor ügyvezető

„Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés megvalósítás a Mc-Alec Kft.-nél”
VEKOP-1.2.6-20-2020-00727

A MC-ALEC Kft. 15 460 200 Ft támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

Jelen projekt keretén belül egy darab COMBI CB4000 homlokvillás négyutas targoncát szereztünk be, melyekkel a 52.10 – Raktározás, tárolás tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.
A projekt 2021.02.17.-én került befejezésre.
A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.